Biking Bar laat je ontdekken, ontspannen, genieten en leren van de rijke fiets- en biercultuur,
zo eigen aan België en de Westhoek

BIKING BOX: kom, ontdek en proef de unieke fiets- en biercultuur van België en de Westhoek!

Trek er op uit met BIKING BOX: start- en finish (après-bike). Geen betere start (en finish) dan vanuit de Biking Bar, hét fietsbelevingscenter met alles d’erop en d’eraan op dé toplocatie in Ieper: Menenstraat 15 tussen Menenpoort en Grote Markt. Perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde fietstocht, met gidsbegeleiding of self-guided. Teambuildings en originele ontdekkingstochten. BIKING BOX? Dat is zoveel meer dan een fiets huren…

Het unieke Biking Box-fietsbelevingscenter is bovenal een ontmoetingsplaats. Toerist, fietsfanaat of vaste stamgast uit de buurt, je voelt je er op slag thuis in een gezellig en authentiek kader. Live sport meekijken op drie grote TV-schermen! Of toch liever eerst zelf de kilometers malen tijdens onze zondagse ride-outs? Niet zonder vooraf nog snel een koffie met gezond ontbijt in de Biking Bar te hebben genoten! Geniet van een rijke bierkaart, een heerlijke ‘Coureur-koffie’ of andere verfrissingen. Lekkere én gezonde snacks, hapjes, taart, smoothies en artisanaal bereid hoeve-ijs? Maak van de Biking Bar in Ieper ook jouw vaste stopplaats of eindstation! Neem nu al kijkje op de Biking Bar DRANK- en HAPJESKAART klik hier

Fiets shop en atelier

Ontdek onze Biking Shop! Toffe producten uit de fietsbranche of als geschenkidee! Het gamma breidt zich uit: van fietsmateriaal (pech onderweg, regenjasje vergeten of andere kleine aankoop?), de Poppyshirt-wielerkledij, het Belgische WK-shirt en andere Bio-Racer producten.

Een fantastisch gamma aan ‘koersbieren’, talrijke fietsproducten, de Poppyshirt op kop maar ook andere gadgets (miniatuur-rennertjes)etc… zijn er te koop. Verder beschikt ons fiets-atelier over een electrisch ophangsysteem. Zo kun je makkelijk aan je fiets sleutelen. Op gepaste tijden zal een fietsmecanicien aanwezig zijn om aan fietsen te sleutelen. Ook andere fietskledij, gadgets zoals de Flandrien-miniatuurrennertjes en uniek bedrukte bidons, kom eens langs en snuister mee in de Biking Box-Shop! Binnenkort kun je op afspraak uw fiets laten herstellen terwijl u van een drankje geniet! Nu al kun je zelf aan de slag in ons atelier als het om kleine reparaties gaat?

Fiets parking

Geniet vooral zorgeloos in de Biking Bar. Laat uw fiets niet voor de deur staan!

In de Biking Bar-fietsparking staat uw geliefde tweewieler veilig achter slot en grendel, tot u happy en voldaan, weer vertrekt!

Biking Bar Events

2de Voorjaars Sport - en Muziek Quiz "Ken je Klassiekers!" in de Biking Bar op vrijdag 14 april vanaf 20u00

14/04/2023

We kijken nu al uit naar de voorjaarsquiz in BIKING BAR KEN JE KLASSIEKERS-QUIZ ! Vermoedelijke datum: vrijdag 14 april =  de vrijdag voor Parijs-Roubaix ! Tien teams van 3 tot 4 personen vullen die avond opnieuw de Biking Bar. Quizmasters Bert Devriendt en Kurt Titeca leggen hen het vuur aan de schenen! Nog even geduld voor inschrijven, zal kunnen vanaf februari. Inschrijven kan aan 30 € per quiz-team (1ste drankje INBEGREPEN).