Winterfietsverhuur Biking Box: bij de E-bike shop in Menenstraat 36 tijdens wintersluiting van Biking Bar

donderdag, januari 6, 2022

Winterfietsverhuur Biking Box: bij de E-bike shop in Menenstraat 36 tijdens wintersluiting van Biking Bar

Omdat de Biking Bar tijdens huidige wintermaanden wegens dringende renovatiewerken gesloten is, kun je tot heropening terecht bij onze partner: Cool Electro Cycles, vlakbij gelegen, in Menenstraat 36. Wens je toch in de Biking Bar te zijn, bv. voor de shop (Poppykledij, fietsbier-manden of andere?) dan maak je een afspraak via e-mail of telefoon. Op verzoek en dan vooral op zondag of maandag (E-bike shop gesloten) kunnen we alsnog de Biking Box openen om daar fietsen mee te geven of terug in ontvangst te nemen. Wil wel tijdig reserveren zodat alles daar kan klaar gezet worden? Voor de rest hopen wij zo snel mogelijk weer volwaardig te mogen heropenen, maar rekenen hiervoor op de pand-eigenaar die in staat voor een aantal noodzakelijke renovaties. Tegen de paasvakantie of Gent-Wevelgem zou een normale openingsregeling in de Biking Bar, met vernieuwde eet- en drinkkaart (!) stilaan een feit moeten zijn. 1 zaak staat nog altijd vast: Biking Box wijkt (nog)niet voor het corona-spook!

We verontschuldigen ons niettemin voor het ongemak en hadden veel liever ook tijdens de winter de ‘winterbar’ achteraan in de mooie afgesloten tuin toch nog minstens tijdens de weekends toegankelijk gemaakt. Helaas zorgt een ons sinds maanden zorgen barend plat dak in de doorgang naar het tuinterras ervoor dat exploitatie op verantwoorde wijze niet meer mogelijk is. Als huurder kunnen we niet zelf overgaan tot dergelijke structurele ingrepen. Hopelijk gebeurt dit toch zeer spoedig. Richting zomer-buitenbar is het in elk geval ons vaste voornemen om de Biking Bar verder uit te bouwen. Idem het binnen-interieur met upgrade van het food-aanbod. De aanhoudende corona-crisis en het al 2 jaar mislopen van buitenlands toerisme maakt dan weer dat we als onderneming uiterst behoedzaam moeten omspringen met de resterende middelen. Toch maken we ons sterk dat het fietstoerisme en het zich straks verder uitbreidende kwaliteitsaanbod qua verhuurfietsen en belevingsvolle fietstour-arrangementen voldoende garanties biedt op een lange termijn-toekomst. Nu opgeven is uit den boze, anders hebben we al twee jaar voor niets af gezien. Dus ja, we will be back! Zoals op onze voordeur netjes geschreven staat. En het fietsverhuur blijft onverminderd doorlopen. Volg het vernieuwde aanbod op deze website en op facebook!

Tot slot: indien het corona-overheidsbeleid dit toelaat plannen we een heropening met daarbij de 2de editie van onze sportquiz! Het plan om dit al eind januari te organiseren moeten we wegens omikron-variant tijdelijk opbergen. Als ultieme datum  voor de 2de Biking Bar-sportquiz schuiven we nu de week voor Gent-Wevelgem naar voor. Wordt vervolgd!