Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: december 18, 2016

Lees deze termen en voorwaarden (” voorwaarden “) voor het gebruik van de http://bikingbox.be website (de ” dienst “) die wordt geëxploiteerd door Bikingbox Cycletours.
Uw toegang tot en gebruik van de dienst impliceert aanvaarding van en naleving van deze voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en anderen die toegang hebben of gebruik maken van de dienst.

Links naar andere websites

Onze dienst kan ‘links’ maken met websites van derden of diensten die niet in eigendom zijn of onder zeggenschap staan van Bikingbox Cycletours.
Bikingbox Cycletours heeft geen controle over, en neemt geen verantwoordelijkheid voor, de inhoud, het privacybeleid, of praktijken van alle websites van derden of diensten. U erkent en stemt ermee in dat Bikingbox Cycletours niet verantwoordelijk is, direct of indirect, voor eventuele schade die door of in verband met het gebruik van een dergelijke inhoud, goederen of diensten afkomstig van dergelijke websites of diensten.
We raden u aan om de voorwaarden en voorwaarden en privacy beleid van alle websites van derden te lezen, alsook de diensten die u bezoekt.

Beëindiging

We kunnen de toegang tot onze dienst onmiddellijk beëindigen of opschorten, zonder voorafgaande kennisgeving of aansprakelijkheid, ongeacht de reden, ook zonder beperking als u de voorwaarden schendt.

Toepasselijk recht

Deze voorwaarden worden beheerst en geïnterpreteerd overeenkomstig de wetten van België, zonder dat zij in strijd zijn met de bepalingen van de wet.
Ons onvermogen om het recht of de bepaling van deze voorwaarden te handhaven, zal niet worden beschouwd als een ontheffing van die rechten. Indien een bepaalde bepaling van deze voorwaarden ongeldig is of door een rechtbank onuitvoerbaar wordt, blijven de resterende bepalingen van deze voorwaarden in werking. Deze voorwaarden vormen de gehele overeenkomst tussen ons, met betrekking tot onze diensten, en vervangen eerdere overeenkomsten.

Wijzigingen

Wij hebben het recht voorbehouden om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Als er een herziening is, zullen we proberen ten minste 30 dagen marge in te bouwen alvorens de nieuwe voorwaarden van toepassing zijn.
Door de toegang tot of het gebruik van onze dienst, 30 dagen nadat deze herzieningen werden aangekondigd, gaat de klant akkoord met de herziene voorwaarden. Als u het niet eens bent met de nieuwe voorwaarden, kunt u afzien van onze diensten.

Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op.