Nieuws

Boek nu reeds uw Gent-Wevelgem ALL-IN arrangement (zondag 24 maart 2024)


Op zondag 24 maart is het opnieuw koershoogdag met de start van Gent-Wevelgem letterlijk aan de voordeur van de Biking Bar.... Dé klassieker van de World Tour In Flanders Fields, die in volle finale nogmaals voorbij flitst aan het Biking Box-gebouw! Wil je erbij zijn en net zoals afgelopen jaar genieten van een ALL-IN- Gent-Wevelgem arrangement met alle bijhorende food and drinks? Reserveer dan snel uw verzekerde plaats(en) in deze 'loge' van de koersbeleving! We voorzien maximaal 30 plaatsen en dit voor de prijs van slechts 90 EUR per persoon.
Hoe inschrijven? Bekijk eerst het aanbod en programma hieronder, en klik vervolgens door voor je boeking!

Lees verder

Drank- en menukaart Biking Bar 2023-24


Aanbod op onze KAART in de Biking Bar. Vind hem hier en gebruik de QR-code om alles van op je mobiele telefoon te regelen! In de Biking Bar is 'order anywhere' vandaag mogelijk. Dus scan qr-code op je tafel. Doe je bestelling en betaal eventueel met zelfde tool. Cash of bankkaart blijft natuurlijk ook mogelijk. Maar in de 'buitenbar' achteraan zal in geval van bediening aan de tuinbar enkel deze online betaling mogelijk zijn.

Lees verder

Gezellige (buiten) Winter Bar in de Biking Bar


Vrijdag 24 november opent de Winterbar van Biking Bar zijn deuren officieel. Nergens wordt het 'warmer' en gezelliger in Ieper dan buiten achteraan in de 'Velodroom'-tuin. Een buitenbar in putje winter met heerlijke drankjes en warme hapjes. Volg het op Facebook en Instagram!

Lees verder

Nieuw! Fietsen met BBQ achteraf!


Geen mooier decor om na het fietsen van een uitgelezen barbecue te genieten dan in onze Biking Box-Velodrome Garden. Heerlijk tuinterras (het kan ook binnen in de Biking Bar zelf) waar je het vlees ter plaatse ziet gebarbecued worden door onze chef-kok. Twee opties: “Eet zoveel je kan” (€32) of “Medium Formule” (€25). Met op de barbecue gebakken aardappelen, groentjes en een uitgebreid assortiment aan appetizers of hapjes. Beide formules kunnen ook al met aperitief inbegrepen (+ €6,50)

Lees verder

Op pad met de Elektrische Picknick Bakfiets


Genieten van fietsen en lekkers uit De Westhoek: dat kan voortaan met de elektrische Picknickbakfiets! Vanaf 4 tot max. 10 personen neem je een heerlijke picknick mee aan boord. Met koel gehouden drankjes in de frigobox. Groepen die dit arrangement boeken betalen 50 € voor de bakfiets-huur + extra huurfietsen en de picknick zelf (a rato van 19€ p.p.). Wat krijg je? Een met streekproducten en gekoelde dranken (frigobox) gevulde bakfiets. Een routekaart (knooppunten-beschrijving) met aanduiding van 3 mogelijke ‘idyllische’ picknickplekjes onderweg. Afstand van de bosrijke route: 25 à 30 km.

Lees verder

Beluister Radio-reportage ‘BIKING BOX’ op Sporza Radio 1


Voor de tweede keer vond de start van Gent-Wevelgem plaats voor de deuren van het Ieperse Biking Box Fietsbelevingscenter. Spijtig genoeg alweer in mineur want géén publiek toegelaten en dus voor gesloten deuren zelfs dit keer. Desondanks kregen we toch een hart onder de riem gestoken dankzij nogal wat media-aandacht waaronder Radio 1-Sporza reportage die je hieronder kan beluisteren.

Lees verder

Wat mag je verwachten als je kiest voor een Biking Box-fietsbeleving? Bekijk de video hier!


Noodgedwongen stiller dan ooit, deze lange winter: het vreselijke COVID-19 virus blijft de wereld in zijn greep houden. Wie in toerisme, events of horeca actief is houdt zijn hart vast voor 2021: een nieuwe start? Ja, maar wanneer? En vooral hoe? Met deze presentatie-video doorbreken we alvast die stilte een beetje! Met 1 doel voor ogen: ons allemaal weer 'goesting' doen krijgen in het échte volle leven: op de 'bike' en 'après-bike'...

Lees verder

Biking Box verwerft het Q label!


Biking Box Cycletours heeft het Q Label verworven bij Westtoer. Met dit kwaliteitslabel onderstreept Westtoer dat je bij Biking Box aan het goede adres bent als het gaat om kwalitatief hoogstaande service inzake fietsverhuur, fietsbegeleide tours en het uitwerken van complete fietsarrangementen inclusief teambuildings en meerdaagse fietsvakanties (tot over de 'Schreve', want ook in Noord-Frankrijk actief).

Lees verder