Bierverkoop 'take-away' vanuit Biking Box Fietsbelevingscenter!

maandag, januari 25, 2021

Bierverkoop 'take-away' vanuit Biking Box Fietsbelevingscenter!

Het is vandaag zeer onduidelijk hoelang we de strijd tegen het corona-virus nog moeten volhouden. Binnen dit kader is een spoedig heropstarten van onze Biking Box- én Biking Bar-activiteiten weinig waarschijnlijk. Uiteraard verkiezen ook wij momenteel de harde lockdown, omdat dit de enige manier lijkt om een nieuw debacle in de toeristische lente en zomer te vermijden. Om die reden gaan we nu een TAKE AWAY BIERVERKOOP organiseren. Hoewel veel van onze bieren vervaldata hebben tot voorbij 2021, lijkt het ons geen slecht idee om 'liefhebbers' van de Biking Bar even tot bij ons te laten komen. En op die manier proberen we voorraden die anders toch richting vervaldatum evolueren nog voor de heropening van de hand te doen. Aan voordelige prijzen! Hoe en wat lees je hieronder + directe LINK naar de webshop, want bestelling zal online moeten gebeuren, ten einde uw aanwezigheid in de (gesloten) zaak zo kort en veilig mogelijk te houden!

Dit is de LINK naar onze onlineTAKE AWAY bierverkoop! Prijzen vind je telkens bij de foto van het geafficheerde bier. Dit is de prijs per flesje (leeggoed inbegrepen). Wie voor een volle bak (24 flesjes) gaat kan dit uiteraard bekomen. Ter plaatse zal een klein surplus voor het meenemen van de ‘bak’ gevraagd worden om bij te betalen. Je mag uiteraard ‘gemengd’ assortiment bestellen!

Alles dient op voorhand en dus ook online te worden betaald. Zo kunnen we uw bestelling klaar zetten en is uw aanwezigheid – door coronasituatie – beperkt tot kortst mogelijke afhaaltijd. U wordt na uw bestelling doorverwezen naar betalingsmodule. U zal uitsluitend bieren en aantallen kunnen afvinken die op het moment van uw bestelling nog beschikbaar zijn.

Afhalen kan op volgende 2 momenten:

  • zaterdagvoormiddag 30 januari tussen 10u en 12u
  • zaterdagvoormiddag 6 februari tussen 10u en 12u
  • eventueel kan u ook een afspraak maken via telefonisch of e-mail contact (mail naar info@bikingbox.be))

Leeggoed is altijd inbegrepen in de prijs, u hoeft dus geen leeggoed bij ons terug te brengen. Geen andere optie? Dan zal ook dit op afspraak gebeuren of anders na de verhoopte heropening in de komende lente!