Boek nu uw Gent-Wevelgem ALL-IN arrangement (zondag 24 maart 2024)

dinsdag, december 12, 2023

Boek nu uw Gent-Wevelgem ALL-IN arrangement (zondag 24 maart 2024)

Op zondag 24 maart is het opnieuw koershoogdag met de start van Gent-Wevelgem letterlijk aan de voordeur van de Biking Bar.... Dé klassieker van de World Tour In Flanders Fields, die in volle finale nogmaals voorbij flitst aan het Biking Box-gebouw! Wil je erbij zijn en net zoals afgelopen jaar genieten van een ALL-IN- Gent-Wevelgem arrangement met alle bijhorende food and drinks? Reserveer dan snel uw verzekerde plaats(en) in deze 'loge' van de koersbeleving! We voorzien maximaal 30 plaatsen en dit voor de prijs van slechts 90 EUR per persoon.
Hoe inschrijven? Bekijk eerst het aanbod en programma hieronder, en klik vervolgens door voor je boeking!

BOEKING gebeurt door hier te klikken (reserveren = ook betalen)

Wat mag je van het Gent-Wevelgem ALL-IN arrangement in de Biking Bar allemaal verwachten?

– Aromatische Coureur Koffie met knapperige croissants bij de start: je gaat gewoon naar buiten en beleeft de start live en van dichtbij. Wereldkampioen Mathieu Van der Poel schudt er de benen los, van dichtbij gevolgd door vermoedelijk ene Wout Van Aert en Tom Pidcock. Ondertussen turen zoveel andere internationale topcoureurs  vol respect naar de Menenpoort…

– De koers is begonnen! Op 3 grote TV-schermen de hele dag te volgen… hoog tijd stilaan voor de ferm gesmaakte Biking Bar-Picon-van-het-huis ? Alcoholvrije cocktail kan ook. Of Cava, of toch maar een eerste koersbier, genre Kwaremont?

– Eerste passage van de renners na de lus richting ‘Passchendale’…

– het buffet staat intussen klaar: we verklappen nog niet alles, want nog even aan het bekijken of we ‘beter’ (?) kunnen doen dan vorige keer. Toen genoot iedere gast van een heerlijk buffet bestaande uit: Gerookte ham, Bacon, Ganda Ham met meloen, Gebakken rosbief, Gebakken varkensvlees, beenham, kippenbout, kalkoenham, paté met uienconfituur, eitje, gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte forel, gekookte zalm, rivierkreeftjes, aardappelen, uitjes, augurkjes, cocktail, mayo, tartaar, rijst, brood, boter, groentjes

Eén iets staat vast: voor minder doen we het straks niet!

 

– Onderwijl misschien even naar onze ‘buitenbar’ gaan proeven van de specials van het vat? Sowieso kun je doorlopend genieten van ons uitmuntende bier- en wijnaanbod: 6 dranken inbegrepen indien alcoholisch… Maar omdat we met 12 aan te vinken vakjes werken: pils, frisdrank, water of koffie is slechts 1 vakje. Andere speciaalbieren (33 cl) of glaasje wijn = 2 vakjes per consumptie.

– ondertussen snijden de renners de ‘bergzone’ aan met beklimmingen van Rodeberg, Zwarteberg en eerste keer Kemmelberg. U snijdt daarentegen de ‘koerstaart’ van de dag aan (met mokka)… Of opteert voor een Witte Dame zoals destijds ene Fausto Coppi (Dame Blanche dus).

Het wielerspektakel (zie filmpje) spat intussen van het scherm, maar nog ‘warmer’ wordt wanneer de historische stad Ieper in het zicht komt van de helicopterbeelden. Iedereen haast zich naar buiten! De koplopers zoeven al door de Rijselpoort. Over kasseien dokkeren ze acrobatisch langs de Grote Markt. En dan ‘ambiance’ ten top met alle Biking Bar-gasten die de renners luidkeels aanmoedigen, klepperend op de nadars! Terwijl de vluchters richting Menenpoort vliegen, kijken we waar de achtervolgers blijven… Tot en met de laatste renner wordt iedereen hartstochtelijk aangemoedigd. En dan...

– Terug naar binnen, daar nog snel éne bestellen aan de tap vooraleer de sprint wordt ingezet op de Vanackerestraat in Wevelgem. 

– Een niet te versmaden epiloog vormt natuurlijk nadien nog de passage van de dames, die op hun beurt voor evenveel enthousiasme zorgen bij hun passage. Ondertussen is het hoog tijd om elkaar van het nodige kennerscommentaar te voorzien. Verdiende winnaar? Discussies over wie wat waar had moeten doen om zo de koers niet te verliezen… Wie weet heb je op de juiste winnaar gegokt en ga je met de ‘pronostiek’ lopen? Of trakteer je je winst gelijk aan jezelf en de meegekomen wielervrienden! Want ook na de échte koers gaat de koers die dag nog wel even door in de Biking Bar! 

– O ja, een extra drankkaart kan altijd worden bijbesteld ter plaatse. Of je bestelt vanaf een zeker ogenblik gewoon direct aan de barmannen van dienst!