Fietsverhuur is mogelijk tijdens de laatste weken van de renovatiewerken!

vrijdag, februari 24, 2023

Fietsverhuur is mogelijk tijdens de laatste weken van de renovatiewerken!

De laatste loodjes wegen het zwaarst! Zo ook met de lopende winter-renovatiewerken aan ons gebouw. Niettemin begint het fietsverhuur seizoen vanaf nu opnieuw. Zolang de Biking Bar vanwege de werkzaamheden niet normaal open kan zijn, kun je op volgende manier toch een leuke fietstocht met Biking Box-fietsen ondernemen:
- bel naar +32 (477) 592382
- stuur een e-mail naar info@bikingbox.be
- last minute: ga langs bij onze partner-shop: RAIDA in zelfde Menenstraat 36 (iets dichter richting Menenpoort)

Wanneer is de Biking Box weer volledig open? Zo snel mogelijk natuurlijk en dat is hoe dan ook in MAART! Een exacte datum pinnen durven we echter nog niet. Als die datum hier geafficheerd staat, dan moet het ook werkelijk op die dag OPEN zijn! Iedereen (ook wij) snakken naar de Biking Box /Biking Bar. Het geduld wordt in ieder geval beloond, want de new look en nieuwe inrichting oogt bijzonder mooi.

Wens je een arrangement te boeken met fietsgids? Contacteer ons met al uw vragen rond inhoud, parcours, timing en alle andere bijzonderheden. We zijn intussen al weer op pad geweest en plannen met u ook dit seizoen tal van onvergetelijke fietsbelevingen. Après-bike genieten in de Biking Bar hoort daar natuurlijk bij. Aftellen maar!