Klaar voor een nieuw seizoen!

zondag, februari 25, 2018

Klaar voor een nieuw seizoen!

Februari en koude vriestemperaturen, maar intussen zijn de fietsen van Biking Box alweer op pad! Sint-Carolus uit Sint-Niklaas kwam als eerste school het nieuwe seizoen openen. En vrijdag trokken we met de dames van Kiwanis Brugge op pad voor een zonnige maar ijsgekoelde tocht richting Palingbeek.

Onze gidstoer focuste op Ieper als historisch kruispunt van handelswegen met aandacht voor de finaal mislukte vaart. En daartussen toch weer de sporen van de Grooten Oorlog die her en der opdoemden en op levendige wijze werden verhaald. Straks wordt het ook allemaal nog handiger met onze nieuwe tablet of cockpit op de E-bikes (made by Kingo). Er komen enkele bijkomende afhaalpunten (buiten Ieper, met name al zeker in Kemmel en Poperinge). En last but not least: de meerdaagse tours zitten in de lift, zeker nu we mooie samenwerkingen op stapel hebben staan met de Noord-Franse departementen Nord/Pas-de-Calais, Artois/Somme en Oise!

Kortom, het Biking Box-seizoen 2018 biedt nog meer dan vroeger aan allen die de Westhoek en omringende regio’s met hun bezoek komen vereren. Kijk zeker ook uit naar het nieuwe Biking Box-boekje dat vanaf het voorjaar GRATIS wordt mee geleverd als je bij ons een fiets komt huren!