Wat mag je verwachten als je kiest voor een Biking Box-fietsbeleving? Bekijk de video hier!

woensdag, december 30, 2020

Wat mag je verwachten als je kiest voor een Biking Box-fietsbeleving? Bekijk de video hier!

Noodgedwongen stiller dan ooit, deze lange winter: het vreselijke COVID-19 virus blijft de wereld in zijn greep houden. Wie in toerisme, events of horeca actief is houdt zijn hart vast voor 2021: een nieuwe start? Ja, maar wanneer? En vooral hoe? Met deze presentatie-video doorbreken we alvast die stilte een beetje! Met 1 doel voor ogen: ons allemaal weer 'goesting' doen krijgen in het échte volle leven: op de 'bike' en 'après-bike'...

Tijdens een veel te kort zomer-seizoen 2020, met inbegrip van veel beperkingen en het missen van onze buitenlandse klantenstroom (behalve de vrienden uit Nederland die massaal opdaagden), kenden we wel degelijk enkele topmomenten qua beleving. Sommige beelden werden zelfs opgenomen in deze reportage. Alsook natuurlijk de start van Gent-Wevelgem. Niet enkel voor de deur, maar voor een stuk was het Biking Box Fietsbelevingscenter ook een deel van het zenuwcentrum van de organisatie. Helaas zonder publiek vooralsnog. En toch was het een schraal hoogtepunt in ons 2de werkingsjaar vanuit het eigen gebouw nabij de Menenpoort van Ieper.

Laat de beelden nu maar spreken, ze nodigen uit tot nieuwe ‘Biking Box’-adventures of belevingen. Zo gauw het kan én graag risico- of liever virusvrij. Weinig dingen stralen meer tristesse uit dan die lege, ongebruikte bar-krukken aan zo’n uitnodigende ‘koerstoog’!

,

VIDEO WAT MAG JE VERWACHTEN VAN EEN BIKING BOX ARRGANGEMENT?