Onze troeven

Je gaat op pad met de best denkbare fietsgidsen!

Fietstechnisch ben je in goede handen met onze opgeleide fietsgidsen (tevens erkend door Explore Worldwide). We werken de best denkbare formats op uw maat uit en weten het verhaal op boeiende en onderhoudende wijze te brengen.
Biking Box fietsbelevingscenter met Biking Bar, Biking Boutique, heerlijk tuinterras en zoveel meer!

De Biking Box  is sinds 2019 een unieke Ieperse fietsbar met alle denkbare extra service voor en na je tocht! Je vindt ons in de het gerenoveerde  uitermate geschikt gebouw gevonden waar we nu volop werk maken van een fiets-adembenemende inrichting. Volg het project op Instagram (Biking Bar genoemd daar)! Tegen eind maart hopen we te kunnen openen, al zal het werk nog lang niet af zijn. Ook de bovenverdiepingen zullen immers onderhanden genomen worden (een indoor cycling center met Zwift en Tacx-technologie, een relax-ruimte met COMPEX-electrostimulatie en ‘leeshoek’-wielerbib, een unieke zolder voor teambuildings en wie weet ook yoga-activiteiten…). Maar vanaf april is er in ieder geval een sfeervolle bar/tearoom, een aangepast en uitgebreid NIEUW sanitair (douches ook op komst) én een werkelijk schitterende tuin achteraan van liefst 200 m² in de sfeer van een ‘velodrome’ of wielerbaan… Biking Bar, Biking Atelier, Biking Shop (ja ook dat staat in de korte termijn planning!), Biking Relax, Biking Indoor… Kortom de BIKING BOX wordt een doos met heel veel in, zowel outdoor (wat we al aanboden qua fietsen, begeleide en self-guided fietsarrangementen) als indoor!

 
Verkrijgbaar vanaf 2023: het Biking Box-routeknooppuntenboekje

Nieuw vanaf deze lente: wie met een Biking Box fiets op pad gaat kan bij voorkeur op pad met een boeiende fietsgidsverteller. Maar ook zonder ‘live’-begeleiding is Biking Box jouw trouwe metgezel. GPS-routes of met knooppunten verwerkte toptours kun je aan de Biking Box-balie bekomen. Ook op komst: de Biking Box-tourgids, vol met praktische tips om van uw fietservaring een onvergetelijke belevenis te maken.
Een ruim assortiment aan kwaliteitsfietsen, van elektrische, racefietsen tot klassieke toerfiets

De fietsen ogen niet alleen mooi, ze worden ook uitstekend onderhouden. Heeft u toch een mechanisch probleem, dan is de technische hulpdienst nooit ver weg.
Fietsen ophalen/terugbrengen kan zeven dagen op zeven tot na de Last Post!

Goed gelegen fietsafhaalcentrum met (gratis) parkeerfaciliteiten binnen loopafstand. Menenstraat 15. Bevindt zich tussen Menenpoort en Grote Markt Ieper.